2.05.2018

Otvoren konkurs za predstave za 24. FEP

Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade objavio je konkurs za predstave, za 24. po redu FEP, koji će se ove godine održati od 23. do 26. avgusta u Bačkoj Palanci. Konkurs je namenjen profesionalnim pozorišnim trupama, koje izvode predstave za decu i mlade, a prijave su moguće do 31. marta. FEP poziva sva profesionalna pozorišta koja izvode predstave koje se bave temom zaštite životne sredine, ekologije i ekologije duha. Ovogodišnja selektorka Festivala dramaturškinja Tijana Grumić do 7. maja odabraće najbolje predstave koje će ući u takmičarski program ovogodišnjeg FEP-a. Osnovni kriterijum za odabir predstava je njihov umetnički kvalitet kao i mogućnost izvođenja predstave u tehničkim uslovima koje Festival poseduje. 




U gradu bez pozorišta, FEP je jedina organizacija koja već 24 godine približava pozirište i kulturu svakog leta mladim Bačkopalančanima, podstiče kreativnost, ljubav prema umetnosti i stvaralaštvu. U svoj rad uključuje veliki broj mladih i dece iz Bačke Palanke, okolnih mesta, ali i regiona. Prijavite se za Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade i pustite MAŠTU NA VLAST!







Nema komentara:

Objavi komentar

Sonja Petrović: FEP JE NAŠA REVOLUCIJA!

“Videli smo najbolje umove naše generacije uništene ludilom, histerično izgladnele i gole, koji su  primali udarce u oči i šokove iz bolni...